Prefab dakopbouw of nokverhoging

prefab dakopbouw

Snel meer ruimte met minimale overlast

Wil je extra woonruimte, maar zie je op tegen alle bouwbeslommeringen? Met een prefab dakopbouw of nokverhoging vergroot je je woning snel, met minimale bouwoverlast. Bij een casco-oplevering werken wij de buitenkant mooi af; de afwerking van het interieur is helemaal aan jou. Zo bespaar je op arbeidskosten. Besteed je de binnenafbouw liever uit? Dan leveren wij een volledig afgewerkte dakopbouw of nokverhoging op.

Prefab dakopbouw: snelle opbouwtijd

Het voordeel van prefab dakopbouw is snelheid. De HSB-ruwbouw staat binnen 1 dag wind- en waterdicht op je huis of garage. De opbouwtijd is zo kort, omdat we de dakopbouw in onze werkplaats zagen, timmeren, isoleren en monteren. Daarna hijsen we de voorgeproduceerde opbouw bijna in één geheel op je dak. Bovendien worden we tijdens de productie van de opbouw niet opgehouden door slecht weer.

Wat is bij casco-dakopbouw inbegrepen?

Afhankelijk van de grootte en complexiteit is een casco-dakopbouw met afgewerkte buitenkant binnen 1 tot 3 weken klaar. Een casco-dakopbouw is inclusief:

 • dak- en trapgat uitzagen, trap plaatsen;
 • wind- en waterdichte houten ruwbouw;
 • gemetselde, gestucte of beplate gevels;
 • houten/kunststof/alu kozijnen met glas;
 • dakbedekking: epdm, leien of dakpannen;
 • egale cementdekvloer (basis bovenvloer);
 • voorbereidingen elektra en leidingwerk.

Heb je geen zin in de afwerking van de binnenkant? Of heb je 2 linkerhanden? Kies dan voor gemak, voor een geheel afgewerkte dakopbouw inclusief binnenafbouw.

Bouw die ongemerkt aan je voorbij gaat

Bij het plaatsen van de prefab dakopbouw ervaar je minimale bouwoverlast. We laten de bouwactiviteiten zo geruisloos mogelijk verlopen; je merkt nauwelijks dat we er zijn. We respecteren je privacy. Onze uitvoerders werken daarom zo veel mogelijk van buitenaf en hebben hun eigen bouwkeet en toilet. Je hoeft niet thuis te blijven of vrij te nemen. En voordat je het beseft, geniet van je extra woonruimte!

Trajectduur: van offerte tot oplevering

De levertijd van jouw dakopbouw hangt sterk af van de grootte, de afbouw en de omgevingsvergunning. Om je een idee te geven, vind je hierbij de ruwe termijnen:

 1. richtprijs, offerte en ontwerp > maximaal 4 weken
 2. omgevingsvergunning > gemiddeld 8 weken
 3. plaatsing houten ruwbouw > 1 dag (wind- en waterdicht)
 4. afwerking buitenkant / afbouw interieur > 1 tot 4 weken

Ontvang een richtprijs voor dakopbouw!

Vraag snel en eenvoudig een richtprijs voor een casco-dakopbouw aan. Of bekijk eerst onze projecten. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.