Nokverhoging kosten

PRIJS NOKVERHOGING

De prijs van een prefab nokverhoging is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer deze bekend zijn kunnen we een richtprijs offerte maken.

 

MATEN

Allereerst is de maat van de nokverhoging belangrijk. Je kunt je voorstellen dat een nokverhoging van 4 meter breed goedkoper is dan 8 meter breed.

 

GEVELBEKLEDING

Het soort gevelbekleding is ook een belangrijke factor voor de prijs. De kosten voor metselwerk zijn bijvoorbeeld hoger dan voor kunststof geveldelen. Hierbij kun je denken aan Rockpanel en Keralit. Nokverhogingen worden meestal uitgevoerd met keralit geveldelen.

 

KOZIJNEN

Om een offerte te kunnen maken zijn ook de kozijnen belangrijk. Wil je kunststof kozijnen of juist houten kozijnen? Welke kleur?
Enkele en dubbele nokverhogingen worden meestal uitgevoerd met kunststof kozijnen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk. Dit is wel prettig op deze hoogte.

 

RICHTPRIJS OFFERTE

Wanneer factoren als formaat, gevelbekleding, kozijnen en andere wensen bekend zijn, kunnen we richtprijs offerte samenstellen.

WIL JE EEN RICHTPRIJS AANVRAGEN?

Vraag snel en eenvoudig een richtprijs voor een prefab nokverhoging aan. Of bekijk eerst onze projecten. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.