afbouw_dakopbouwtotaal

Mail snel een richtprijs!

Heb je extra ruimte nodig? Breid je huis snel en eenvoudig met een dakopbouw uit.

Afbouw interieur

Je nieuwe kamer(s) op en top afgewerkt!

Ben je geen handige klusser? Heb je weinig zin of tijd om te doe-het-zelven? En wil je niet tegen half afgemaakte klussen blijven aanhikken? Geef de binnenafbouw uit handen en laat ons jouw nieuwe bad-, slaap- en/of werkkamer tot in de puntjes afwerken. Samen bezoeken we diverse showrooms om kleuren, materialen en/of sanitair uit te zoeken. Nog even schoonmaken, inrichten en klaar!

Begeleiding tijdens showroombezoek

Wij helpen je goede interieurkeuzes te maken: passend bij je woonstijl én budget. Wordt de nieuwe ruimte een kinderkamer? In onze eigen werkplaats/showroom in Oudenbosch zijn o.a. diverse kwaliteiten en modellen kozijnen en vensterbanken te bekijken. Is de ruimte bestemd voor een badkamer? Dan bezoeken we o.a. gespecialiseerde tegel- en sanitairshowrooms met een ruim aanbod en prima adviseurs.

Zo ziet de ruimte er in het ‘echt’ uit!

Soms is het lastig je een voorstelling te maken van de indeling en inrichting van de nieuwe ruimte. Daarom is het binnenkort bij ons mogelijk het 3D-ontwerp op een groot scherm te bekijken. Je wandelt dan door virtuele ruimte(s), kijkt rond en ziet hoe de nieuwe kamer(s) er in het echt uit komen te zien. Zo ontdek je of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Zo niet, dan kan je in deze fase nog zaken veranderen.

Welke afbouwklussen verzorgen wij?

Voor de binnenafbouw werken we samen met een professionele pool schilders, stucadoors, loodgieters, elektriciens, tegelzetters en vloerenleggers. Vakmensen die onder onze strakke regie en volgens onze kwaliteitsnormen hun werk doen:

 • plaatsing wanden / plafonds
 • stuc-, spuit- en schilderwerk
 • afwerking wanden / vloeren
 • kozijnen en deuren plaatsen
 • elektra- en loodgieterswerk
 • sanitair / radiatoren plaatsen
 • timmerwerkzaamheden
 • interieurafwerking

Diverse afwerkingsniveaus interieur

Het afwerkingsniveau beïnvloedt de kosten van je dakopbouw sterk. Omdat je de materialen zelf uitkiest, heb je de kosten ook zelf in de hand. Kosten besparen? Ga bijvoorbeeld voor een laminaat- in plaats van houten vloer. Goedkoper(e) deuren en deurbeslag. Of laat alleen alle muurnaden stucen in plaats van de gehele muur.

Welke keuze je ook maakt; wij staan voor kwaliteit. Vallen de duurdere aluminium kozijnen buiten je budget? Dan krijg je een prima kwaliteit kunststof of houten kozijnen met een goede isolatiewaarde. Soms raden wij een keuze af, zoals dunner isolatiemateriaal. Door de toename van de stookkosten wordt goedkoop namelijk al snel duurkoop.

Afwerking binnenaansluiting dakkapel

De afbouwfase voor een dakkapel is vaak korter en eenvoudiger dan die voor een complete dakopbouw. Voordat we de onderhoudsvrije dakkapel plaatsen, is deze van binnen en buiten standaard afgewerkt en uitgevoerd in een kleur naar keuze. De RAL-kleuren 9001, 9010 en 7016 zijn veelgebruikte kleuren voor kozijnen en panelen. Na plaatsing werken klanten vaak zelf de binnenaansluiting af. Geen tijd of zin? Laat ook het aftimmeren of plaatsen van vensterbanken gerust aan ons over.

Vraag een offerte voor afbouw aan!

Gaat je voorkeur uit naar een volledig afgewerkte dakopbouw of dakkapel? Kies je voor gemak, snelheid en vakmanschap? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.

Daarom DAKOPBOUW totaal

 • expert in prefab dakopbouw
 • van ontwerp t/m de afbouw
 • in 1 dag wind- en waterdicht
 • minimale overlast bewoners
 • vast team van 10 vakmensen
 • bouwkundig sterk onderlegd
 • Snelle bouwtijd (ca. 2 a 3 weken)

Vragen over een dakopbouw?

Bel of mail Eduard of Suzan:
078 204 93 35
info@dakopbouwtotaal.nl

Welke opbouw spreekt jou het meeste aan?

Een rechte dakopbouw, schuine dakopbouw of tussenbouw? Kijk en doe leuke ideeën op!

projectafbeeldingafbouw