Enkele nokverhogingen

MEER RUIMTE ZONDER VERHUIZEN

Woon je in een fijn huis, maar is je zolder te laag om te gebruiken als verdieping? Met een prefab enkele nokverhoging vergroot je de woonoppervlakte van je zolder. Zo heb je meer ruimte, maar hoef je niet te verhuizen. Je kunt er eventueel voor kiezen om aan de andere zijde van de zolder een dakkapel te plaatsen. Zo creëer je nog meer ruimte. 


PREFAB ENKELE NOKVERHOGING: SNELLE OPBOUWTIJD

Het voordeel van prefab enkele nokverhoging is snelheid. We maken de enkele nokverhoging in onze eigen werkplaats. Hierna plaatsen we de prefab enkele nokverhoging in 1 dag wind- en waterdicht op je huis. Vervolgens werken we de nokverhoging af en kunnen we binnen een paar dagen opleveren.

MINIMALE OVERLAST

We zorgen er bij het plaatsen van een prefab nokverhoging voor dat je minimale bouwoverlast zult hebben. We werken namelijk zoveel mogelijk buiten om. Dit doen we door steigers, een bouwkeet en toilet te plaatsen. Je merkt bijna niet dat we er zijn.

WIL JE EEN RICHTPRIJS AANVRAGEN?

Vraag snel en eenvoudig een richtprijs voor een prefab nokverhoging aan. Of bekijk eerst onze projecten. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.