Dakopbouwen

Meer ruimte zonder verhuizen

Woon je in een fijn huis, maar kom je ruimte te kort? Met een prefab dakopbouw creëer je een extra verdieping op je woning. Zo heb je meer ruimte, maar hoef je niet te verhuizen. Een dakopbouw kunnen we casco opleveren, waarbij we de buitenkant mooi afwerken; de afwerking van is dan helemaal aan jou. Wil je liever een compleet afgewerkte dakopbouw? Dat kan, we leveren de dakopbouw dan compleet inclusief gewenste afwerkingen op.

Prefab dakopbouw: snelle opbouwtijd

Het voordeel van prefab dakopbouw is snelheid. De houtskeletbouw opbouw staat binnen 1 dag wind- en waterdicht op je huis of garage. Omdat we de HSB elementen in onze eigen werkplaats fabriceren, kunnen we snel schakelen. De houtskeletbouw elementen worden in 1 dag met een kraan geplaatst. De opbouw is dan wind- en waterdicht. Vervolgens kunnen we dan starten met de gewenste afwerking. Zo houden we de opbouwtijd kort.

Minimale overlast

Bij het plaatsen van de prefab dakopbouw zorgen we ervoor dat je minimale bouwoverlast zult hebben. Omdat je zo veel mogelijk van buitenaf werken merk je nauwelijks dat we er zijn. We doen dit middels een steiger aan de buitenzijde, een toilet en bouwkeet. Je hoeft voor ons dus niet thuis te blijven.

Wil je een richtprijs aanvragen?

Vraag snel en eenvoudig een richtprijs voor een casco-dakopbouw aan. Of bekijk eerst onze projecten. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.