Nokverhogingen

Meer ruimte zonder verhuizen

Woon je in een fijn huis, maar is je zolder te laag om te gebruiken als verdieping? Met een prefab nokverhoging maak je van je zolder en volledige woonverdieping. Zo heb je meer ruimte, maar hoef je niet te verhuizen. Je kunt kiezen voor een enkele nokverhoging, aan 1 zijde van de woning. Aan de andere zijde kun je dan eventueel een dakkapel plaatsen. Je kunt ook kiezen voor een dubbele nokverhoging. Onze nokverhogingen leveren we casco op, waarna je deze zelf naar wens kunt afwerken.


Prefab nokverhoging: snelle opbouwtijd

Het voordeel van prefab nokverhoging is snelheid. De houtskeletbouw opbouw staat binnen 1 dag wind- en waterdicht op je huis. Omdat we de HSB elementen in onze eigen werkplaats fabriceren, zijn we flexibel. De houtskeletbouw elementen worden in 1 dag wind- en waterdicht met een kraan op de woning geplaatst. Daarna werken we de nokverhoging nog af en kan de prefab nokverhoging binnen een paar dagen worden opgeleverd.

Minimale overlast

We zorgen er bij het plaatsen van een prefab nokverhoging voor dat je minimale bouwoverlast zult hebben. We werken namelijk zoveel mogelijk buiten om. Dit doen we door steigers, een bouwkeet en toilet te plaatsen. Je merkt bijna niet dat we er zijn.

Wil je een richtprijs aanvragen?

Vraag snel en eenvoudig een richtprijs voor een prefab nokverhoging aan. Of bekijk eerst onze projecten. Heb je vragen? Bel 078 204 93 35 of stuur ons een e-mail.