Over Dakopbouwtotaal

Specialist in snelle prefab dakopbouwen, nokverhogingen en dakkapellen

Je hebt jaren geleden een mooi huis in een leuke buurt gekocht. Nu er kinderen  (op komst) zijn of je graag vanuit huis wilt gaan werken, wordt het te klein. Een nieuw huis betekent vaak rompslomp, verhuis- en inrichtingskosten, hogere hypotheeklasten en een lege spaarrekening. Met een prefab dakopbouw, nokverhoging of dakkapel los je ruimte-tekort snel op. Je huis wordt ruimer en de verkoopwaarde stijgt.

Dakopbouw totaal: van advies tot laatste lik verf

Als specialist in prefab dakopbouw, nokverhogingen en dakkapellen maken we het je graag gemakkelijk. Jij uit je wensen en hakt knopen door; wij regelen graag de rest, zoals:

  • advies dakopbouw/nokverhoging
  • Bouwkundig tekenwerk t.b.v. aanvraag Omgevingsvegunning
  • Constructieberekening en tekeningen t.b.v. aanvraag Omgevingsvergunning
  • aanvraag omgevingsvergunning
  • productie dakopbouw/nokverhoging
  • plaatsing en buitenafwerking
  • afbouw binnenzijde

Sterke constructie door bouwkundige ervaring

Met onze bouwkundige kennis en ruim 20 jaar bouwervaring weten we hoe we een dakopbouw, nokverhoging of dakkapel perfect op je huis moeten aansluiten. Al jarenlang plaatsen we er gemiddeld 2 tot 3 per maand: waterdicht, goed geïsoleerd en ijzersterk. Een gescheurde, lekkende of tochtende dakopbouw, nokverhoging of dakkapel jaagt je op kosten, vermindert de woningwaarde en vertraagt een eventuele verkoop. Daarom werken we uitsluitend met uitstekende materialen en onze vaste club met ervaren vakmensen.

Over Eduard en Suzan Reuvers

Het team van Dakopbouw Totaal bestaat uit Eduard en Suzan Reuvers en 5 vaste timmermannen. Als 16-jarige begon Eduard zijn loopbaan in de bouw als timmerman. Hij klom op tot uitvoerder en werkvoorbereider en rondde in de avonduren zijn studie HTS Bouwkunde af. Eduard is verantwoordelijk voor de ruwbouw: van offerte tot en met de buitenafwerking. “Het is elke keer hartstikke gaaf als een dakopbouw perfect past”. Suzan adviseert klanten over de afbouw van het interieur, bezoekt showrooms met klanten en coördineert en begeleidt het hele afbouwtraject. “De afwerking is wat de bewoners elke dag zien; dat moet gewoon goed zijn!”