Dakopbouwtotaal

Dakopbouw op 1ste verdieping – Inktzwamsingel Vleuten (De Meern)

Plaatsnaam
Vleuten
Oppervlakte
5m x 7m
Bestemming
Uitbreiding eerste etage voorzien van 2 extra slaapkamers
Type dakopbouw
Rechte opbouw, met Protex geveldelen aan buitengevel
Oplevering
Compleet afgewerkt inclusief vloerverwarming, kunststof kozijnen en elektra
Bijzonderheden
Totale bouwtijd 2½ week

Geïnteresseerd?

IMG_8451
IMG_8443
IMG_8446
IMG_8445

1 reactie

 1. Familie Gunduz op 13 juni 2017 om 13:22

  De dakopbouw op onze woning te Vleuten gerealiseerd door Dakopbouw Totaal, Eduard en zijn hardwerkende professionele mannen.
  Ik ben erg verheugd te kunnen zeggen dat ik de samenwerking erg prettig vond en wat ook zeer belangrijk is, dat ik ook achteraf kan zeggen dat het de beste keus is geweest om Dakopbouw Totaal aan te nemen om dit project te realiseren! Ik had er al een super goed gevoel bij en zij hebben dit totaal waargemaakt.
  De ombouw stond er de eerste dag al d.m.v. prefab delen die op maat gemaakt direct geplaatst werden. De hele dakopbouw is binnen 2,5 week geplaatst! Van buiten compleet afgewerkt in kunststof incl.kunststof kozijnen en van binnen is ook aan al onze wensen voldaan. Ik vond het zeer prettig met jullie en zelfs stiekem een beetje jammer toen jullie klaar waren en weggingen.
  Heel erg bedankt Dakopbouw Totaal; de heer Eduard Reuvers en zijn hardwerkende mannen! Ik wil vooral Ruud ook nog apart bedanken. Topper! En Suzanne Reuvers bedankt voor de duidelijke en goede communicatie rondom mails en planning.
  Ik beveel Dakopbouw Totaal zeker aan iedereen aan die een opbouw of aanbouw willen plaatsen. Voor m’n volgende project, namelijk een aanbouw, neem ik jullie weer aan voor de opdracht!
  Bedankt voor alles Eduard!

Laat een reactie achter